середу, 29 червня 2022 р.

Захід «З Україною в серці»

   Сьогодні в Чернівецькому міському палаці дітей та юнацтва відбувся захід «З Україною в серці», проведений для гуртківців закладу, який приурочений Дню Конституції України.
  Захід відбувся за ініціативи адміністрації закладу та сприяння Громадської організації «МОЛОДЬ. НАУКА. СПОРТ. ЗДОРОВИЙ РУХ УКРАЇНИ» в рамках наукового проекту «Інноваційна модель реалізації та формування патріотизму дітей засобами олімпійської освіти».
Розпочали з хвилини мовчання. Усі учасники виконали Державний гімн України.
   Були присутні директор Чернівецького міського палацу дітей та юнацтва Алла Клименко, психолог Олена Платонова, культурний організатор Уляна Мельничук, майстер спорту України з художньої гімнастики, студентка спеціальності «Фізична культура і спорт» Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Юлія Грушка, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент Світлана Дудіцька, майстер спорту зі спортивного орієнтування Андрій Слобожанінов, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент, член виконкому Олімпійської академії України Ярослав Галан.
    Ярослав Галан розповів учасникам заходу про важливість фізичної культури і спорту, рухової активності, їхній позитивний вплив на здоров’я та загалом життя, розказав про загальнонаціональні патріотичні цінності, ознайомив гуртківців з цікавою інформацією щодо олімпійської освіти та провів посвяту в олімпійці, під час якої кожен з них промовив олімпійську клятву, вручив учасникам браслети з українською символікою.
   Кандидат спорту з художньої гімнастики Юлія Грушка презентувала учасникам показовий виступ.
   Потім усі учасники заходу долучилися до «Української руханки», яку провела Світлана Дудіцька. Також під її керівництвом вони взяли участь в естафетах, в яких мали змогу спробувати свої сили у спорті й проявити швидкість, витривалість, спритність та командний дух.
Наприкінці заходу майстер спорту Андрій Слобожанінов провів для учасників майстер-клас зі спортивного орієнтування, ознайомив їх з основами цього виду спорту, навчив дітей користуватися картою та орієнтуватися на місцевості.
   Також учасники заходу мали змогу взяти участь в анкетуванні з олімпійської освіти й психофізичному тренінгу.
Висловлюємо подяку адміністрації закладу за запрошення.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.