середу, 29 червня 2022 р.

День Конституції

28 червня Україна відзначає День Конституції. З нагоди святкуваня  у міському палаці дітей та юнацтва представники закладів позашкільної освіти міста провели майстер-класи,метою яких стала презентація їх діяльності у різних напрямах: декоративно-ужитковому, науково-технічному, еколого-натуралістичному.
  Майстер-класи супроводжувались аудіозаписами творів у виконанні солістів вокального ансамблю "Барви" МПДЮ, його випускників та батьків.
  На заході різні гуртки, секції, клуби знайомили дітей з тим, чого навчають вихованців. Це і авіамоделювання, створення керамічних робіт, малювання, і висадження квітів...Все зроблено гуртківцями, які займаються у закладах позашкільної освіти міста. 
 ️  Також охочі могли долучитися до плетіння кікімор  для наших військових, власноруч виготовити бліндажні свічки, які  теж передають на передову.
️     Колектив міського палацу дітей та юнацтва дуже радий з того,що в такий важкий час наша позашкільна родина змогла зібратися у нас та відзначити цей знаменний день - День Конституції України.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.