понеділок, 19 листопада 2018 р.

Тиждень позашкілля "Діти - дітям"

12 та 14 листопада 2018 року в міському палаці дітей та юнацтва в рамках тижня позашкільника відбулися майстер-класи для учнів шкіл міста №№,1,2,4,14,Гімназія№6 (охоплено біля 200 школярів)  в таких гуртках: «Спиці чарівниці», «Ліплення», «Театр Юних Чернівчан» (ТЮЧ), «Декоративно-образотворче мистецтво», Студія  танцю «Либідь», «Дизайн», кінозал «Патріот», «Китайська мова». Педагоги МПДЮ підготували цікаві та розвиваючі заняття, на яких діти мали змогу отримати нові знання з вивчення китайської мови, розвинути навички в напряму декоративно-ужиткового мистецтва, театральної гри, ознайомитись з основами спортивно-бального танцю, сформувати компетентності з питань харчування, а також  закріпити знання з безпеки дорожнього руху у навчально-виховному заході «Правила дорожньої безпеки».
У гуртку «Ліплення» діти ознайомилися з технікою ліплення з пластиліну засобами та методами передачі форми та об’єму, а також з інструментами та матеріалами.
У «Театрі Юних Чернівчан» діти познайомилися з акторською майстерністю. А також, грали в ігри на зміну психоемоційного стану, створювали театральні етюди в групі.
У гуртку «Декоративно-образотворче мистецтво» педагог ознайомив з діяльністю гуртка та різними техніками образотворчого мистецтва. Діти працювали над темою декоративне зображення графічними засобами тварин. 
У кінозалі «Патріот» діти переглянули підбірку мультфільмів та відео -роликів на тему «Здорове харчування». Методист та психолог закладу ознайомили з позитивними та негативними аспектами різних систем харчування працюючи з дітьми в творчих командах.
На майстер класі з «Спиці чарівниці» діти ознайомилися з видами інструментів і матеріалів, з роботою гуртка, експонатами, пробували в’язати.
На занятті гуртка студії танцю «Либідь» діти ознайомились як проходять заняття, вивчили початкові рухи.
На занятті з вивчення китайської мови, діти з захопленням слухали викладача, ознайомились з китайськими ієрогліфами та особливістю китайської мови.
Родзинкою програми став навчально-виховний захід «Правила дорожньої безпеки», де діти засвоїли практичні вміння з правил дорожнього руху та поведінці на дорогах.                                                                                                                                                     
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.