вівторок, 8 грудня 2015 р.

Інтегроване заняття «Чернівці і вишиванка»


        Формуванню однієї із основних компетенцій вихованців ПНЗ – свідомого національного самовизначення – було присвячене інтегроване заняття «Чернівці і вишиванка», проведене  07.12 2015  у  гуртку  центру творчих професій «Дивосвіт: природа і творчість», керівник  Н.Р.Бойчук та відділі гуманітарних програм,  гурток Школа журналістики «Юнпрес», куратор  З.М.Одинак, що проходило у рамках діяльності довготривалого багатовекторного проекту «Формування свідомого національного  самовизначення вихованців МПДЮ»  та втілення в життя Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді.

      На занятті були присутні гості – Л.В.Ткач, дизайнер одягу,  Ю. Антонюк,  вишивальник, який  продемонстрував власні роботи, відреставровані  чоловічі вишиванки  та серветки.
      Вихованці гуртка центру творчих професій та «Юнпрес» розповіли про українську та буковинську вишиванку,  засновників святкування Дня вишиванки як генетичного коду нації  у Чернівцях,  підхоплення  цієї ідеї  в Україні  й усьому світі.

      Святкову атмосферу заняття прикрасили вокальними номерами гуртківці А.Чаплак та О.Манютін, які виконали українські  пісні у супроводі бандури і гітари. 

З.М.Одинак, методист МПДЮ









Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.