понеділок, 19 жовтня 2015 р.

«Центр творчих професій» міського палацу дітей та юнацтва

1. У  2015 році гурток «Дивосвіт природа і творчість» міського палацу дітей та юнацтва взяв участь у міжнародному конкурсі IXI Miedzynarodnomy Konkyrs Plastyczny. To co piekne woko'l has. Dabrowa Go'rhicza («Те,що красиве довкола нас» в Дуброве Гурниче). Гуртківці Макушинська Аня та Ністор Валентина отримали дипломи за малюнки на тканині, а Головченко Настя отримала диплом конкурсу за роботу у змішаній техніці (флористика, малюнок). Керівник Бойчук Наталя Романівна отримала подяку за креативність робіт гуртківців.

 






А також був нагороджений Чернівецький міський палац дітей та юнацтва подякою та дипломом.
2. Керівник гуртка «Художня кераміка» Богопольський Сергій Петрович прийняв участь у Міжнародному фестивалі гончарства «Кутені 5 тисяч» м.Яси (Румунія), Міжнародний Фестиваль гончарства «Ватра» Василя Гончара м.Ходжеймешт (Молдова), II Міжнародний керамічний пленер м.Чернвці (Україна), Міжнародний 33 гончарний Фестиваль «Око Павліна», м.Радауца (Румунія).

3. 19 травня у Краєзнавчому музеї м.Черніців відбулася персональна виставка керівників гуртків Даниляк Жанни Володимирівни «Рукоділля» та Тимчук Олени В'ячеславівни «Юний художник», «Умілі руки», а також паралельно виставка-конкурс дитячих робіт «У світі прекрасного» 

4.  У липні 2015року на Петрівському ярмарку та у жовтні 2015року на День міста вихованці та керівників гуртків «Рукоділля», «Народна творчість», «Образотворче мистецтво» Даниляк Жанна Володимирівна та Тимчук Олена В'ячеславівна представили свої роботи,які виконані у різних техніках декоративно-прикладного мистецтва.

5. 19 вересня 2015року відбулася «Ярмарка дитячого дозвілля» на Соборній площі м.Чернівці, де  відбулася презентація гуртків та майстер-класи керівників гуртків міського палацу дітей та юнацтва, а також глядачі були свідками, прекрасного дефіле гуртка «Мистецтво створення одягу», керівник Лілія Томівна Семенюк.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.