пʼятницю, 25 вересня 2015 р.

Семінари для педагогів-організаторів та класних керівників шкіл міста...

У новому 2015-2016 навчальному році, знову, свою діяльність розпочала Чернівецька міська Асоціація учнівських громадських організацій, клубів та об’єднань «Юні чернівчани».

 9 вересня була проведена Координаційна рада Асоціації із заступниками директорів з виховної роботи, на якій було затверджено план роботи Асоціації на 2015-2016 н.р., узгоджено тему та дату проведення Конференції, створення Ради з питань національно-патріотичного виховання.
6 жовтня методист МПДЮ Слижук М.Д. провила збори Асоціації «Юні чернівчани». На зборах лідери учнівського самоврядування мали можливість познайомитися та поспілкуватися між собою, внести свої пропозиції щодо проведення Конференції. Завершилися збори Асоціації тренінгом «Лідер та лідерство», який провела практичний психолог МПДЮ Мельничук У.В.





23 вересня в Чернівецькому міському палаці дітей та юнацтва методистами МПДЮ Слижук М.Д., Никифорчук-Падурою І.А., Одинак З.М. та практичним психологом Мельничук У.В. було проведено два семінари-практикуми.
Перший семінар був проведений для педагогів-організаторів ЗНЗ міста Чернівці на тему: «Діяльність педагога-організатора щодо виконання Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді».





Другий семінар-практикум було проведено для новопризначених класних керівників шкіл міста Чернівці, тема: «Концепція національно-патріотичного виховання дітей і молоді у сучасній системі роботи класного керівника».



На семінарах панувала невимушена творча атмосфера співпраці, обмін досвідом, секретами фахової майстерності, зацікавлене обговорення теми та перспектив.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.