середу, 2 травня 2018 р.

І знова перемога!!!

     Упродовж 23-27квітня у м.Чернівці відбувся ІХ Міжнародний вокально-хоровий конкурс-фестиваль «Хай пісня скликає друзів». Це мистецький конкурс пам’яті Першого космонавта України, Героя України, Почесного доктора Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Леоніда Каденюка пройшов у рамках проекту «СХІД+ЗАХІД=МИР» .       Конкурс-фестиваль був започаткований у 2007 р. і щороку (останній VІІІ-й – у 2014 р.) проводився в Луганському національному університеті ім. Тараса Шевченка. Цьогоріч естафету його проведення перебрав на себе Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича.
    У конкурсі проводилось змагання у п’яти номінаціях і шести категоріях. Конкурсні виступи проходили у філармонії, палаці «Академічний», а також на території Резиденції. Членами журі були відомі музиканти, музикознавці з Молдови, Австрії, Румунії, Італії, України і Китаю.      Участь у конкурсі взяли 100 солістів і 42 колективи.
   На даному конкурсі на високому рівні презентувала програму у номінації «Естрадний сольний спів» вихованка вокального ансамблю "Барви" Дана Пристайко,наймолодша в своїй віковій категорії(11-13років) і стала Лауреатом ІІ ступеня. 
   Вітаємо нашу талановиту майбутню зірочку та керівника М.А.Когос з високою нагородою.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.